Gróf Zichy Borklub


A Gróf Zichy Borklub 2002 noveGróf Zichy Borklubmberében alakult, azzal a céllal, hogy bemutassa a Twickel Szőlőbirtok Kft. borkínálatát és különféle kedvezményeket biztosítson törzsvásárlóinknak.

Borklubunk tagjai tagsági kártyát kapnak, amely felmutatásával a Gróf Zichy, Kajmád és a Liszt borok árából 20%, kedvezményben részesülnek.

Gróf Zichy Borklub gyakran és nagy értékben vásárló tagjait alkalmanként meghívjuk borkóstolókra, zártkörű vacsorákra, elsőként ismerhetik meg primőr borainkat, ajándékot kaphatnak vásárlásaik mellé.

Klubtagjainknak rendszeresen hírleveleket küldünk, amelyekből első kézből értesülhetnek éppen aktuális akcióinkról, híreinkről.

 

 

Borklub-tag lehet az,:

akinek átlag éves vásárlása borszaküzletünkben vagy csomagküldő szolgálatunkon keresztül eléri 25 000,- Ft-ot és kitölti az üzletben elérhető belépési nyilatkozatot, vagy emailben igényli azt. A klubtagság fenntartásának feltétele, hogy a klubtag évente legalább egy alkalommal vásároljon borainkból. A Gróf Zichy Borklub tagja nagykorú magánszemély és cég egyaránt lehet.