Itt a nyár! Bár az aratásnak vége, nyaralásra, szórakozásra, kerti partyk rendezésére még számtalan lehetőség kínálkozik. A nyár az év egyik legszebb évszaka. A levegő élénk, az ég kékebbnek tűnik, a jövő pedig ígéretesebb. A hónap  fesztiválok, és különböző kulturális rendezvények sorát kínálja. Borászatunk idén is több fesztiválon képviselteti magát.

 

Fesztivál szezON!

2019. augusztus 22-25.

Következő állomásunk Győr! Augusztus 22-25 között, a tizenkettedik alkalommal megrendezésre kerülő Győri Bornapokkal búcsúzik a város a nyártól. A hangulatos nyárestéket különleges rendezvénysorozattal teszik igazán hangulatossá. Borok, gasztronómia, kultúra szerelmeseinek egyaránt kedveznek a szervezők, valamint családi programokból sem lesz hiány! A fesztiváli hangulathoz a Twickel csapata a már megszokott színvonalas boraival járul hozzá.

 

 

Bátaszéki Bornapok

2019. szeptember 6-8.

Ne hagyja ki Bátaszék város legnagyobb ünnepét, a Bátaszéki Bornapokat szeptember 6-8 között! A rendezvény célja a helyi borok, és a város népszerűsítése. Színvonalas produkciókkal, ismert előadókkal kínál kellemes kikapcsolódást a három napos rendezvény. Hagyományőrzők, néptáncosok, kórusok, könnyű zenei előadók hosszú sora várja a közönséget a város főterén. Látogasson el pavilonunkba, ahol megkóstolhatja pincészetünk új évjáratú borait.

 

 

 

Szekszárdi Szüreti Napok

2019. szeptember 12-15

Több tízezres látogató részvételével kerül megrendezésre 2019.
szeptember 12-15 között városunkban a Szekszárdi Szüreti Napok.
A borról és kultúráról egyaránt szóló fesztiválon kiállítások, színházi
előadások, koncertek, irodalmi-, gyermek- és hagyományőrző programok,
tájegységre jellemző ételkínálat várja a vendégeket. A rendezvény leglátványosabb eseménye a szombat délutáni Szüreti felvonulás. A Béla király téri Borudvar forgatagában látogasson el standunkhoz, ahol sok szeretettel várjuk a szekszárdi borok kedvelőit.

 

 

 

 

Honlapunk alkoholtartalmú italok: borok bemutatásával is foglalkozik, ezért a látogatást 18 éven felülieknek ajánljuk.